19:00

Örgryte IS Fotboll 1

Referat: Onsala BK - Örgryte IS Fotboll 1

En match där vi vill försätta på den inslagna vägen med ett rörligt och passnings orienterat spel.
Vi lyckas bra i början både med vår press som spel och återvändande från skada Lisa sätter både 1–0 och 2–0 innan klockan hunnit passera 10 minuter. När sedan Elin trycker in 3–0 i elfte minuten är känslan av att detta går för lätt.
Vi börjar att kliva ifrån med matchplan vi lagt och spelar ett bekvämlighetsspel utan några större avtryck tar vi halvleken till pausvila.

Vi pratar om att inte falla ur ramarna utan spela det spel vi vill.
När sedan Öis kvittera omgående i andra halvlek vilket får oss att vakna till och hitta tillbaka till grunderna. Vi gör två snabba mål till 5–1 och efter ca 20 minuter står det 6–2.
Här slappnar vi återigen av och låter Öis till viss del komma in i matchen som slutar 6–4.

Ingen match som går till historien utan vi tar med oss det som inte fungerade till träningen och jobbar på det inför matchen mot Kärra IF.